GÜNÜN İÇİNDEN

Mutluluğu Arar Olduk

Abone Ol

Geçmişe dönüp baktığımızda, gülmeyi ne çok özlediğimizi fark ediyoruz. O eski sohbetlerimizde ne kadar da saf ve masum şakalarımız vardı öyle. Üzülsek de tükensek de, her seferinde kahkahalarımızla bu hayata bir yerinden tutunmuşuz.

Futbol sohbetlerimiz, göndermelerimiz, renklerde ayrışsak da gönüllerde hep birleştiğimiz günler ne kadar özelmiş. İşte o eski günleri özlediğimiz insanlardan biri de Avukat Adem Supçin. Kahretti bizi onun vefatı. Siyaset zamanı dediğinde "kardeş yolun açık olsun" demiştik ama böyle kısa süreceğini bilememiştik. Mekanı cennet olsun.

Öte yandan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, bölgedeki işletmelere ve kaçak yapılara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Eski Başkan Avni Örki'nin de imar durumuna aykırı bir yapı inşa ettiği tespit edilmiş ve 450 bin lira ceza kesilmiş.

Bu arada Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ile Belediye Başkanı Nuri Çavuşoğlu bir araya gelmiş. Konu ne olursa olsun, böyle istişare toplantılarının Denizli için güzel şeylere vesile olacağını umuyoruz.

Umutlarımızı yitirdiğimiz, bir selamı çok gördüğümüz, siyaset uğruna kırdığımız bu günlerde, bize eskiden çok tanıdık gelen o sohbet havası hâlâ üzerimizde. Umarım, yeniden o güzel günlere kavuşabiliriz.