Resmi Gazete'de yayımlandı! 7 bin liranın üzerindeki ödeme işlemlerinin... Resmi Gazete'de yayımlandı! 7 bin liranın üzerindeki ödeme işlemlerinin...

Denizli haber - Kampanyanın öncüsü Nur öğretmen, dezavantajlı bölgelerdeki çocukların eğitim ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla köy köy gezerek onlara oyuncaklar dağıtıyor. Bu çalışmada sadece fiziksel oyuncaklar değil, aynı zamanda çocukların hayal dünyalarını geliştirecek materyaller de dağıtılıyor. Nur öğretmen, oyuncakların çocukların bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimlerinde önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekerek, bu küçük hediyelerin onların dünyalarını zenginleştirdiğini vurguluyor.

Whatsapp Image 2024 10 18 At 13.32.07 (1)

Denizli Koruyucu Aile Derneği, bu projeye gönüllü ve bağışçılar aracılığıyla daha fazla katkı sağlamayı hedefliyor. Dernek yetkilileri, çocukların mutlu bir geleceğe hazırlanmasında toplumun her kesiminden destek beklediklerini belirtti. "Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" kampanyası ile, geleceğin parlak zihinlerinin şekillenmesine katkı sağlayacaklarına inanan dernek, bu tür projelerin artması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Nur öğretmenin özverili çalışmaları ve Denizli Koruyucu Aile Derneği’nin desteği, çocukların hayatlarında küçük ama anlamlı dokunuşlar yaparak onları daha umutlu bir geleceğe hazırlıyor.

Editör: Tahir Aygün