SİYASET

Parti Üst Yönetimine Denizli’den Üç İsim Seçildi

Büyük Birlik Partisinin 12. Olağan Büyük Kurultayı büyük bir coşku ve yüksek bir katılımla 22 Ekim Pazar Günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Abone Ol

Denizli Haber - Parti Genel Başkanlığına Mustafa Destici’nin yeniden seçildiği büyük kurultayda Büyük Birlik Partisi Denizli Teşkilatları da tam kadro yer aldı.

Kurucu Genel Başkanlığını Şehit Lider Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun yaptığı Büyük Birlik Partisinin 12. Olağan Büyük Kurultayında Denizli’den Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol ve dava arkadaşı olan üç isim partinin MKYK ve MDK üst yönetim kuruluna seçildi.


Partinin 99 kurucu üyesinden biri olan Denizli’nin tanınmış sanayici ve işadamı Mustafa Semerci ve işadamı Aytekin Abaş partinin Merkez karar ve yönetim kurulunda yer alırken akademisyen Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi İbrahim Akman partinin Yüksek İstişare Kurulu (Merkez Danışma Kurulu) üyeliğine görevlendirildi.
Milliyetçi, maneviyatçı, demokrat duruşu ile bilinen Büyük Birlik davasına 30 yıldır hizmeti olan Denizlili isimlerin parti üst yönetim kurullarına getirilmeleri şehirde de sevinç ve takdirle karşılandı.