Denizli'de aramızdan ayrılanlar 19-09-2024 Denizli'de aramızdan ayrılanlar 19-09-2024

Denizli Haber - PAÜ Hastaneleri Çağrı Merkezi, sağlık hizmeti alan hasta ve yakınlarının tüm sorularına yanıt vermek ve sorunlarına çözüm üretmek üzere faaliyete geçti. 7/24 santral hizmeti verecek olan Çağrı Merkezi, mesai saatleri içinde randevu taleplerini de karşılayarak randevu almayı kolaylaştıracak. Hastalara daha iyi sağlık hizmeti vermek için iletişim numaraları 444 47 47 olarak güncellenerek hizmete açılan Çağrı Merkezinde, hasta/hasta yakınlarının aramaları da karşılanarak ilgili birimlere yönlendirilecek.

Rektör Kutluhan: “Artık hastanemizin mesai saatleri içerisinde çok daha rahat bir şekilde ulaşılabilecek bir çağrı merkezi var”

“Üniversite hastanemizin biraz eksik olan tarafı olan çağrı merkezini güncelleyerek açmış bulunuyoruz. Artık hastanemizin mesai saatleri içerisinde çok daha rahat bir şekilde ulaşılabilecek bir çağrı merkezi var. Yenilenen çağrı merkezimiz daha önceki hizmetine göre daha iyi hizmet verecek, iletişim daha kolay olacaktır. Ben başta Başhekimimiz olmak üzere burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Editör: Tahir Aygün