GÜNÜN İÇİNDEN

PAÜ, Öğretim Üyesi Alacak

Pamukkale Üniversitesi, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre 11 profesör, 6 doçent ve 11 doktor öğretim üyesi alımı yapacak.

Abone Ol

Denizli Haber - Pamukkale Üniversitesi’nin Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alımı yapılacak. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda; PAÜ’nün Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Tıp Fakültesi’ne toplam 11 profesör alınacak. İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Tıp Fakültesi’ne toplam 6 doçent alımı yapılacak. Ayrıca; Diş Hekimliği Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi, Tıp fakültesi ile Ziraat Fakültelerinde ise  11 doktor öğretim üyesi istihdam edilecek.

HER ADAY BİR KADROYA BAŞVURABİLECEK

İlanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde adayların, şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekiyor. Yapılan açıklamada postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacağı bildirildi. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların üniversitelerarası kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi istenecek. Her aday tek bir kadroya başvurabilecek.

ARANAN ŞARTLAR

Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adaylarından; başvuru formu, doçentlik belgesi, akademik değerlendirme belgesi, askerlik belgesi, varsa kamu hizmetini gösterir hizmet belgesi istenecek. Profesör kadroları için ayrıca; özgeçmiş, doçentlik belgesi, bilimsel yayın listesi, yayınlar, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıflar, sanat eserleri, icralar ve bunlara ilişkin doküman, eğitim-öğretim faaliyetleri, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmaları, üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsüne katkıları” içeren 6 CD/USB ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığı’na başvuru istenecek. Doçent kadroları için ise “özgeçmiş, doçentlik belgesi, yayın listeleri, bilimsel çalışma ve yayınları” içeren 4 CD/USB ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığı’na başvurmaları istenecek. Doktor öğretim üyesi kadroları için “özgeçmiş, diploma onaylı suretleri, bilim doktorluğu veya tıpta uzmanlık belgeleri, yayın listeleri, bilimsel çalışma ve yayınları” içeren 4  CD/USB ile ilgili birimlere teslim edilmesi gerekiyor.