Denizli Haber - Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) en son istifa eden Prof. Dr. Necip Atar'ın yerine rektör yardımcısı ataması gerçekleşti. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan'ın göreve geldiği 11 Ağustos 2020'den bugüne kadar üniversitede 6 rektör yardımcısı görevlerinden istifası ederken, en son istifa eden Prof. Atar'ın yerine rektör yardımcısı olarak Prof. Dr. Recep Şahin Arslan atandı.

Denizli'deki Nöbetçi Eczaneler 19-09-2024 Denizli'deki Nöbetçi Eczaneler 19-09-2024

Rektör yardımcılarının istifası ile gündeme gelen PAÜ'de ilk olarak Prof. Dr. Fahir Demirkan, rektör yardımcılığından ayrılırken yerine Prof. Dr. İbrahim Kısaç atandı. Prof. Kısaç'ın istifasının ardından yerine Prof. Dr. Bilal Söğüt rektör yardımcılığına getirildi. Prof. Söğüt'ün istifa etmesinin ardından bu göreve Prof. Dr. Muhammet Ensar Yeşilyurt atandı.

Prof. Dr. Muhammet Ensar Yeşilyurt'un geçen yıl ağustos ayında istifa etmesi üzerine yerine Prof. Dr. Durmuş Akalın getirildi. Prof. Akalın, 30 Mayıs 2024'te görevinden istifa etmişti. En son hafta başında istifa eden 6. rektör yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar olurken, bu ismin yerine atama gerçekleşti.

Rektör yardımcılığına atanan Prof. Dr. Recep Şahin Arslan'ın PAÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi.

Editör: Tahir Aygün