Safir Avize

 

Safir Avize, cami avizesi üretimine 1990 yılında başlamış olan bir adrestir. O zamandan bu yana pek çok başarılı tasarımı meydana getirirken, beğenilen çalışmalara da imzasını atmış durumdadır. Sanatla estetiği birleştiren çalışmaları sayesinde, pek çok övgü toplarken görsel olarak camilerin en iyi haline gelmesini sağlamıştır. Cami avizesi denildiğinde akla gelen ilk isim olan Safir Avize, her geçen gün üretimlerini yenilemeye ve zenginleştirmeye devam etmektedir.

Cami Avizesi Modelleri:

Cami avizesi modelleri estetik açısından hayranlık uyandırırken, ibadet yerlerinin görsel açıdan büyüleyici gözükmesine imkan tanır. Bu alanda pek çok cami avizesi modeli insanların beğenisine sunulmuş durumdadır. Osmanlı, Selçuklu, Kristal ve Özel Tasarım avize üretimi gerçekleştirilen avize modelleri arasındadır.

Osmanlı avize modelleri içinde binbir emekle hazırlanmış avize modellerine rastlamak mümkündür. Cami tipine ve beğeniye göre, bu avizelerden birine karar verilerek görsel açıdan caminin mükemmel bir vaziyete getirilmesi sağlanabilir. Osmanlı avize modellerinin içinde; selvi, antik, fanuslu, borulu, lazerli ve medine modelleri sizleri beklemektedir. Yine bunların alt modelleri olarak sizlerin kafasında belirlediği sonuçlara ulaşmanız mümkün olacaktır. 750’lik, 300’lük, 400’ lük modellerde burada yine sizleri bekler.

Selçuklu avize modellerinin içinde de bugüne kadar görmediğiniz avize tasarımlarını yakından incelemeniz mümkün olacaktır. Kristal tasarımların içinde torbalı, katlı, havuzlu, sultan Ahmet, sultan küreli gibi pek çok modeli görebilirsiniz. Bunlarda yine sizlerin isteğine göre değiştirilecek olup, alt modeller sayesinde kafanızda belirlemiş olduğunuz modellere ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda bu modellerin yanında özel tasarım cami avize modelleri de Safir Avizede sizleri bekliyor olacak. Camilerin ışıltılı ve göz alıcı hale gelmesini sağlayan bu avize modelleri bakışların üzerinden ayrılamayacağı ürün seçenekleri arasına girmiş durumdadır. Canlı renklerin kullanılarak üretiminin yapıldığı bu modeller, camilerin görsel açıdan da tamamlanmasına olanak sağlayacak. Pek çok model burada beklerken, tasarım açısından üst düzey bir görünüme ulaşmak isteyenlerin adresi haline gelmiş durumdadır. Lale, semazen, kum saati, saray, lotus, küre kristal armatür, ince gelincik, kızıl cam kol, çubuk Türkmen yıldızı bunlardan sadece birkaçıdır. 

Editör: TE Bilişim