GÜNÜN İÇİNDEN

Sağanak Geri Geliyor

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, Denizli’de bugün gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. En yüksek hava sıcaklığının 33 derece civarında olması bekleniyor.

Abone Ol

Denizli Haber - Denizli, aşırı sıcak ve kurak geçen yaz mevsiminin ardından sonbaharı yağışlı havalarla karşıladı. Geçtiğimiz hafta etkili olan gök gürültülü sağanak, bugün de kendisini gösterecek. Sağanağın kentin tüm ilçelerinde etkili olması beklenirken, hava sıcaklığında ise büyük bir değişiklik yaşanmayacak. Bugün en düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık ise 33 derece olacak.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Denizli’nin 5 günlük hava durumu ve sıcaklıkları şu şekilde olacak:
Bugün gök gürültülü sağanak bekleniyor; hava sıcaklıkları 18 ile 33 derece arasında değişecek. 12 Eylül Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 34 derece olacak. 13 Eylül Cuma günü sıcak hava etkisini gösterecek. En düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcaklık 35 derece olacak. 14 Eylül Cumartesi günü hava parçalı bulutlu olacak ve sıcaklıklar 18 ile 34 derece arasında değişecek. 15 Eylül Pazar günü de parçalı bulutlu hava etkili olacak, sıcaklıklar ise 18 ile 31 derece arasında seyredecek.