Semerci, Atatürk'ün Türk Milleti'ne olan sevgisini, onurlandırma çabalarını ve Türk tarihine yaptığı katkıları öne çıkardı. Atatürk'ün Türk Dil Kurumu, Türk Tarih Kurumu gibi kurumları ve Etnoğrafya Müzeleri'ni oluşturarak Türk milletinin kimliğini güçlendirdiğini ve milli duyguların önemini vurguladı.

Ayrıca, Semerci, Atatürk'ün Türk Milleti'ne olan bağlılığını ve Türk Milliyetçiliği'ne olan inancını vurgulayarak, onun eserlerine sahip çıkmanın ve Cumhuriyet'in değerlerini korumanın önemine dikkat çekti. Aynı zamanda, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarını masumlaştırmanın ve onları meşrulaştırmanın, Cumhuriyet'in ve Atatürk'ün mirasına ihanet olduğunu belirtti.

İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı Adem Süpçin Hayatını Kaybetti İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı Adem Süpçin Hayatını Kaybetti

Semerci, Atatürk'ün ölüm yıl dönümünün sadece bir matem günü olmadığını, aksine Türkiye Cumhuriyeti'ni yaşatma ve Atatürk'ün fikirlerini, ilkelerini ve ideallerini yaşatma günü olduğunu vurguladı. Atatürk'ü saygı, minnet, rahmet ve dualarla andığını belirtti.

Editör: Tahir Aygün