GÜNÜN İÇİNDEN

Serinleyeceğiz

Denizli’de sıcaklıklar nasıl? Denizli’de hava nasıl? Denizli’de yağış var mı? İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları...

Abone Ol

Denizli Haber - Meteoroloji'den sıcak havalar için uyarı üstüne uyarı yapılan Denizli’ye bir uyarı da bu sefer gökgürültülü sağanak yağış uyarısı. İşte detaylar... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Denizli için yapılan tahmine göre: Yeni güne 24 derecelik bir sıcaklık ile başlayan Denizli’de en yüksek sıcaklık 37 dereceye kadar çıkacak. Öğleden sonra ise gökgürütülü sağanak yağış tahmini yapıldı.

DENİZLİ’YE KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI...

Öte yandan Meteoroloji'nin Denizli için 5 günlük hava tahmin raporu da belli oldu.  Denizli için yeni raporda sıcaklıklar tekrar 37 derecelere kadar yükselirken yeni hafta da gün verilerek sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte yeni haftada Denizli için sıcaklık tahminleri: Bugün CUMARTESİ gününde hava sıcaklığı gün içinde 36 derece hissedilirken gökgürültülü sağanak yağış tahmini. PAZAR günü ise termometreler 37 derece olurken az bulutlu hava etkili olacak. PAZARTESİ günü sıcaklık 35 derece olarak ölçülürken Meteoroloji tarafından uyarısı yapılan gökgürültülü sağanak yağış Denizli’de etkili olacak.