MAGAZİN

Siyasette Rakip, Nikahta Dostluk

İYİ Parti'nin etkin isimlerinden Türkay Berberoğlu’nun, kendisi gibi veteriner olan oğlu Cem Berberoğlu, hayatını Seda Dayıoğlu ile birleştirdi.

Abone Ol

Denizli Haber - İYİ Parti'nin etkin isimlerinden Türkay Berberoğlu’nun, kendisi gibi veteriner olan oğlu Cem Berberoğlu, hayatını Seda Dayıoğlu ile birleştirdi. Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu kıyarken, şahitler arasında Türkay Berberoğlu’nun Pamukkale Belediye Başkanlığı yarışında rakibi olan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da vardı. Ayrıca, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de partilisi Berberoğlu’nu yalnız bırakmadı ve şahitler arasında yer aldı.

Denizli’de Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu’nun oğlu Cem Berberoğlu, düzenlenen nikah töreniyle hayatını Veteriner Hekim Seda Dayıoğlu ile birleştirdi. Genç çiftin nikah törenine belediye başkanları ve veteriner hekimler akın etti.

Denizli’de Uzman Veteriner Hekimler Zuhal ve Türkay Berberoğlu’nun oğulları Uzman Veteriner Hekim Cem Berberoğlu, Merkezefendi Kültür Merkezi (MKM)’de düzenlenen nikah töreniyle öğretmen Canan ve esnaf Baki Dayıoğlu’nun kızları Veteriner Hekim Seda Dayıoğlu ile dünya evine girdi. Genç veteriner hekim çifti, en mutlu günlerinde meslektaşları tarafından yalnız bırakılmadı.

Genç çiftin nikah şahitliğini, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Yasin Pehlivan, Deniz Doğan, Furkan Urut, Zeynep Erdoğan ve Rasim Çoban yaptı. Genç çiftin nikahlarını da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu kıydı. Evlilik cüzdanını gelin Seda Berberoğlu’na, nikah şahidi Zeynep Erdoğan bir ömür boyu mutluluk dileyerek verdi.