10 ay önce Buldan

Buldan Belediyesi 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde, yönetmelikte geçen konular hakkında tüm çalışanlarına 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' verildi.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Psikoloji Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğretim Üyesi Servet Kaçar Başaran danışmanlığında; 3’üncü sınıf öğrencileri tarafından yürütülen “Beni Baştan Yarat!” isimli proje Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı (TOVAK) tarafından Prof. Dr. Tahir Özgü Özel ödülüne layık görüldü.

10 ay önce SİYASET

Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nden peş peşe gelen kahredici şehit haberleri sonrası ve cenaze törenlerinde başta Genel Başkan Özgür Özel olmak üzere CHP'ye yönelik yapılan provokasyonlara tepki gösteren CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzumlu, "Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene 'Artık Yeter' diyoruz" dedi.

10 ay önce SİYASET

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök “2024 yılı bütçemiz daha önceki bütçelerimizde de olduğu gibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına odaklanan ve aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yıl bütçesidir. 2024 yılı bütçesi yeni Türkiye Yüzyılı’nın yolunu açacak bir yapıdadır. Bütçemizi vatandaşlarımızı küresel belirsizliklerden ve risklerden koruyacak, 85 milyonu kollayacak bir altyapı ile hazırladık.”

10 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de gece saatlerinde meydana gelen yangın nedeniyle bir evin çatı katı kullanılamaz hale geldi.

10 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kontrolden çıkan otomobil, nakliye kamyonuna çarptı. Kazada 23 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

10 ay önce DENİZLİ

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bir dizi program için geldiği Denizli’ye hayran kaldı. 800 yıllık tarihi Kaleiçi Çarşısı, muhteşem doğası ile herkesi kendine hayran bırakan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ve Ege’nin en büyüğü Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni inceleyen Cumhurbaşkanı Tatar, Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Denizlili gazilerle buluştu.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kredi kartında taksit uygulaması kalkıyor mu? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıklamalarının ardından milyonlarca kredi kartı kullanıcısı bu sorunun yanıtını merak etmeye başladı. Bakan Şimşek kredi kartı ile taksit imkanı için ‘Dünyada sadece bizde var. Bu iyi bir şey değil’ diyerek Kredi kartına taksite son verilebileceğinin sinyalini verdi. Detaylar ise Cumhurbaşkanlığı’nın 2024 programında ortaya çıktı.

10 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de bir ortaokulda eğitim gören 11 yaşındaki çocuk, okul çıkışı 7 akranı tarafından darp edildi. Rapor alarak şikayetçi olan aile, maruz kaldığı akran zorbalığı yüzünden okula gitmek istemeyen çocuklarını ikna etmeye çalışıyor.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırısında şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın ailesiyle görüşerek acılarını paylaştı. Şehidin engelli kız kardeşi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesini duyunca mutlu oldu.

Reklam Bloğu