10 ay önce Sarayköy

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın talimatlarıyla devam eden üst yapı çalışmalarında Köprübaşı Mahallesi’nde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Köprübaşı Mahallesi’nin her köşesi artık daha konforlu ve daha modern.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret zammına ilişkin Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılan toplantı sona erdi.

10 ay önce SİYASET

İYİ parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk meclis konuşmasında Ak Parti Milletvekillerine seslendi.

10 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında 1 yaşındaki çocuk hayatının kaybederken, annesi ve ağabeyi yaralandı.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Büyükşehir Belediyesi, AYSİAD ve EkoAvrasya Vakfı'nın destekleriyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı ağırladı. Ziyaretin amacı, Türk devletleri arasındaki stratejik önemi ve sosyo-kültürel birlikteliği vurgulamak, ekonomik iş birliğini geliştirmekti.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin (İTBF) Cumhuriyet’in 100. Yılına armağan olarak çıkarttığı kitapların tanıtım toplantısı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın katılımlarıyla geçekleştirildi.

10 ay önce SAĞLIK

Merkezefendi İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Güliz Aydemir Acar, “HIV/AIDS Hastalığı” hakkında bilgi vererek hastalıktan korunmak için neler yapılması gerektiğine değindi.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'nin yenilenebilir enerjide öncü şirketi Aydem Yenilenebilir Enerji, Aydın'ın Söke ilçesindeki rüzgâr enerji santralinin (RES) kurulu gücünü iki yeni türbinle 57 MW'a çıkardı.

Reklam Bloğu