10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan emeklilerin 5 bin Türk Lirası tutarındaki ödemelerinin 29 Aralık Cuma günü banka hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Dokuzkavaklar Mahallesi'nde bugün öğleden sonra bir araç yangını meydana geldi. Kayalık Şubesi'ne ait itfaiye ekipleri, yangın ihbarı üzerine hızla olay yerine sevk edildi. Yangın, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı park halindeki bir araçta çıktı.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de 4 katlı binanın bodrum katındaki dairede bulunan elektrikli battaniyenin çıkarttığı yangın sonucu hayatını kaybeden 1 yaşındaki Masal Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı.

10 ay önce DENİB

DENİB AKADEMİ’nin yeniden yapılandırılması neticesinde oluşturulan AKADEMİ GİRİŞİMCİ faaliyetleri çerçevesinde eğitim programlarımız tüm hızıyla devam ediyor. 

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatı gençlik merkezi müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere boş bulunan sözleşmeli gençlik çalışanı pozisyonları için 1071 sözleşmeli personel alımı yapacak. Denizli için 10 kadro ayrıldı.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yılda yaklaşık 76 milyon kişinin gittiği, içlerinde binlerce mağaza olan aralarında Forum Çamlık'ında olduğu 9 dev AVM konkordato talebinde bulundu. Toplam borcu 600 milyon Euro seviyesinde olan AVM'ler için mahkeme 3 aylık geçici mühlet verdi.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

2023 yılının ilk çeyreğinden itibaren Çivril ilçesine karma nitelikli bir Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasına dair hızlanan süreç, Çivril OSB’nin kuruluş işlemlerinin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescil edilmesiyle yeni bir evreye giriyor.

10 ay önce SİYASET

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, ilçenin Karahayıt Mahallesi’ndeki pansiyon ruhsatlarının iptalini eleştirerek, “Dikkat! Rant kokuyor” dedi. Berberoğlu, mağdurlara “sonuna kadar yanınızdayız, yaşadığınız sorunu kan değişikliğiyle biz çözeriz” sözleriyle seslendi.

10 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi,  İstiklal Marşı'nın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 87’inci yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Sevilen şair, oyuncu ve sunucu İbrahim Sadri, Üstad Ersoy’un unutulmaz eserlerini seslendirdi.

Reklam Bloğu