9 ay önce Bozkurt

Bozkurt Belediyesi, ilçede tarımsal üretimi tehdit eden tarla fareleriyle mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yeni yıla girilirken Maktu ÖTV nedeniyle sigara fiyatlarına 2 ile 5 TL arasında zamların gelmesi bekleniyor

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’den satmak için Afyonkarahisar’a uyuşturucu getiren şahıs jandarmanın takibi ile yakalandı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen Fakültesi tarafından düzenlenen etkinlikler dizisi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salih Mehmet Arçın’ın gerçekleştirdiği ‘Sibirya Türk Lehçelerinde Kuş Adları’ adlı konferansla sona erdi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Cumhuriyetimizin 100. Yılında, kamu ile ülkemizin kalkınmasına, birlik ve beraberliğimize, demokrasinin gelişmesine katkı sağlamış Sivil Toplum Kuruluşu (STK) iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün koordinesinde, 26 Aralık 2023 tarihinde “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Sivil Toplum Buluşmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü tarafından “Yapay Zekâ ve Matematik” konulu bir konferans düzenlendi.

9 ay önce DENİZLİ

Araç, ekipman ve personeli ile Türkiye'de örnek gösterilen bir itfaiye teşkilatına sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi, Buldan ilçesine kazandırdığı yeni itfaiye hizmet binası ile gücüne güç katacak.

9 ay önce ASAYİŞ

Aydın’da sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği motosiklettin bariyere çarpması sonucu metrelerce savruldu. Olay yerinde hayatını kaybeden gencin acı haberi, Denizli’de yaşayan ailesine ulaştı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın, orta refüjde bulunan Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada sürücü hayatını kaybetti.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu