Denizli’de ekonomiye yön verecek firmaların bulunduğu Çardak OSB’de yatırım atağı başladı. Ruhsat alarak inşaatına başlanan 8 firma binlerce kişiye ekmek kapısı olacak. 10 firma ise yatırım için ruhsat bekliyor.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de şüphe üzerine durdurulan çekicinin dorsesinde yapılan detaylı kontrolde tam 1 milyon 430 bin adet doldurulmuş sarma sigara ele geçirildi.

9 ay önce SAĞLIK

Kışın depresyona giren insanlar, genellikle şu semptomları yaşarlar: hüzün, umutsuzluk, enerji eksikliği, iştah değişiklikleri, uyku bozuklukları, ilgi kaybı ve sosyal çekilme gibi belirtiler.

9 ay önce SAĞLIK

Sadece Türkiye'de değil, dünya da baş gösteren son salgınla ilgili doktorlardan önemli açıklama ve uyarılar geldi. Haftalarca süren belirtilerin normal olduğu kaydedilse de defalarca geri dönebileceği belirtiliyor.

9 ay önce SAĞLIK

Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borcu olsa dahi sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecek. Bakan Koca kararın Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Menderes Tekstil'in projesi ile ilgili ÇED süreci başladı© Reuters Menderes Tekstil'in Buhar Üretim Tesisi Kapasite Artışı ve Makine Enerji Binası projesi ile ilgili ÇED süreci başladı

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de hafif ticari aracıyla orta refüjde bulunan Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren sürücünün kimliği, 24 yaşındaki Afganistan uyruklu Golmohammad Nıkjoo olarak belirlendi.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Belediye Başkanları Derneği tarafından düzenlenen özel programa, Denizli'nin seçilmiş belediye başkanları bir araya geldi. "Cumhuriyetimizin 100. Yıl Anısına" adı altında düzenlenen etkinlik, şehrin geleceğine dair fikir alışverişine ev sahipliği yaptı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

112'ye 'Pes' dedirten çağrı!Acil durumu olan vatandaşlara yardımcı olabilmek ve hayat kurmak için gece gündüz telefon başında zamanla yarışan 112 Acil Çağrı Merkezi personellerine gelen çağrılar hayretler içerisinde bırakıyor.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Depremde iki kızı ve eşi vefat eden Mümtaz Gövce ve kızının enkaz altında kendisine attığı “Annemlere ulaşamıyorum, galiba ben de öleceğim' sesli mesajı Türkiye’nin yüreğini dağlamıştı. Depremin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçerken Gövce aynı telefonda yeni kayıtlar bulduğunu söyledi.

Reklam Bloğu