9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de aynı yönde ilerleyen SUV araç ile motosikletin çarpışması sonucu biri kadın biri erkek iki kişi hayatını kaybetti. Çarpmanı etkisiyle hayatını kaybedenlerden birinin üst geçitten alt geçide düştüğü görüldü

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan cephesinden karar çıktı. Galatasaray ve Fenerbahçe bu talebi kabul etmediği için sahaya çıkmama restini sundu. Ali Koç ve Dursun Özbek, Atatürk ile ilgili hiçbir pazarlığı kabul etmeyeceklerini TFF yönetimine iletti. Galatasaraylı futbolculara maçın oynanmayacağı bildirildi. Bu bildirinin ardından Fenerbahçe de maça çıkmayacağını açıkladı ve Süper Kupa iptal oldu. İki takım da yurda dönüyor...

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, 2019'da hayata geçirilen uygulamayla 25 kuruştan satışına başlanan plastik poşetlerin fiyatlarında 2024'te de değişiklik yapılmayacak.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, yeni yıla vatandaşların huzur ve güven içerisinde girebilmeleri amacıyla ek tedbirler aldı. Trafik güvenliğini artırmaya yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, yılın son iki gününde genel asayiş uygulamaları, yol uygulamaları ve dronla trafik denetimleri yoğun bir şekilde gerçekleştirilecek.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

1 Ocak 2024'ten itibaren TL dönüşümlü yeni KKM hesabı açılamayacak, mevcut TL dönüşümlü KKM hesapları ise vade sonunda yenilenmeyecek

9 ay önce SİYASET

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Suudi Arabistan'da gerçekleştirilecek olan Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçında yaşanan Atatürk görsellerinin ve İstiklal Marşı'nın yasaklanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

9 ay önce SPOR

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesi Mustafa Kemal Atatürk'ün pankartı ve tişörtlerine izin verilmemesi üzerine kriz yaşandı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yeni asgari ücret açıklandı, zincir marketlerde fiyat etiketi değişiklikleri hemen başladı. Bir market, çalışanlarına mesaj göndererek etiket değişikliklerinin bir an önce yapılması talimatı verdi. Fiyatlardaki değişiklikler, vatandaşların da dikkatini çekti. Vatandaşlar, sosyal medyadan durumu eleştirdi. TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Geçmişte 'Dolar arttı, akaryakıt fiyatları yükseldi' derlerdi. Şimdi mazeretleri ne?" dedi. Yeni yıla girilmesiyle de etiketlerin yine değişeceği belirtildi.

Reklam Bloğu