9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gerzele Mahallesi’nde doğal güzelliğe sahip Domuz Deresi’nde düzenleme çalışmalarını tamamladığı ve Cumhuriyet’in 100. Yılına ithafen özel olarak hazırladığı 100. Yıl Parkı düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

9 ay önce Tavas

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, yeni yıl dolayısıyla yaptığı açıklamada, kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 2024'e dair hedeflerini paylaştı.

9 ay önce Çal

Denizli’nin Çal ilçesinde seyir halindeki bir kamyonun dorsesi koptu. Dorsede bulunan tonlarca mandalina yola saçıldı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trajik bir kaza sonucu yaşamlarını yitiren iki genç, aynı gün gerçekleşen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı. Hayatları yarım kalan iki genç, günler öncesinde iş yeri açma planları ve evlilik hayallerini kurdukları öğrenildi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de SUV araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada alkollü olduğu belirlenen SUV araç sürücüsü tutuklandı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, 2023 yılı için değerlendirmelerde bulundu. Başkan Boyacı, 2024 yılı için öngörülerini paylaştı.

9 ay önce ASAYİŞ

Rize’de polis ekipleri 100 bin dolar değerinde gıda malzemesi ile bir şirketi dolandıran şahısları yaptığı operasyonla yakaladı. Operasyonla yakalanan 8 şahıstan 3’ü tutuklandı.

Reklam Bloğu