9 ay önce SİYASET

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Semerci’ "Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşku ve gururla kutladığımız 2023 yılı, milletçe yaşadığımız acılarla dolu bir yıl oldu. Ancak umutlarımızı yeni bir yıla taşıyarak büyük bir umutla 2024'e adım atıyoruz" dedi.

9 ay önce SİYASET

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun yeni yıl mesajında; “2024 yılında Pamukkale’mizi, Denizli’mizi, ülkemizi değişim bekliyor. Derman belediyecilik tüm ülkeyi kucaklayacak. Pamukkale CHP’nin yönetimi ile tanışacak. Pamukkale AKP’nin garabet yönetiminden kurtulacak” dedi.

9 ay önce SİYASET

CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kurt yeni yıl mesajında; “Yeni yılda Pamukkale’yi değişim bekliyor. Yeni yılda Pamukkale’miz hak ettiği değeri alacak. Sorun çok biliyoruz, az kaldı geliyoruz” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce DENİZLİ

İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Çocuk Balesi’nin Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde ünlü Rus besteci Çaykovski'nin başyapıtı Fındıkkıran adlı gösteri izleyenleri büyüledi.

9 ay önce İYİ PARTİ

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, 2024’ün huzur ve güzellikler getirmesini dilerken, ilçe halkına da “Pamukkale ‘İYİ’ olacak” mesajını verdi.

9 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, halkın yeni yılını kutladı; sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diledi. “2024’ün, çok daha iyi bir gelecek için hep beraber köklü bir gelenekten çok daha güçlü bir geleceğe yol alan üyelerimizin, hemşehrilerimizin birbirine sıkı sıkıya sarıldığı, el ele verdiği, dayanışmasını artırdığı güzel bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

9 ay önce Buldan

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, yeni yıl kutlama mesajında “Hüzünleriyle, sevinçleriyle önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz” dedi.

9 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yeni yıl mesajı yayımladı. Başkan Örki mesajında, "Savaşların, afetlerin olmadığı, insanlığın barış ve sevgiden yana olduğu bir yıl diliyorum" dedi.

9 ay önce DENİZLİ

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Zolan, kentin 2023 yılında da hak ettiği hizmetleri en üst seviyede aldığını vurgulayarak, “İnşallah yeni yılda da el ele, gönül gönüle çalışarak şehrimizi daha ileri ve güzele götürmek için hep birlikte koşacağız. İlk günkü heyecan ve azimle Denizli’mizi ilklerle tanıştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam Bloğu