9 ay önce SİYASET

Türkiye yerel seçimlere odaklandı. YSK Başkanı Ahmet Yener, seçim sürecinin resmen başladığını duyurdu. Yener, 31 Mart'ta yapılması planlanan yerel seçime 36 siyasi partinin katılabileceğini açıkladı.

9 ay önce SAĞLIK

El bileğinde bulunan sinirlerin sıkışmasıyla oluşan Karpal Tünel Sendromu hakkında bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi’nin Ortopedi ve Travmatoloji Op. Dr. Mustafa İsmet Tatar, bu sendromun ağır işlerde çalışanlarda ve hamarat ev hanımlarında daha çok görüldüğünü belirterek, hastalığın erken müdahale edilmezse kalıcı hasara yol açabildiğini vurguladı.

9 ay önce Çivril

Denizli'ye bağlı Çivril Yamanlar mahallesinde meydana gelen trafik kazasında Denizli İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Tarih öğretmeni Süleyman Çabuk hayatını kaybetti.

9 ay önce Merkezefendi

Takımımız kadrosunu 26 yaşındaki Hırvat oyuncu Roko Badzim ile güçlendirdi.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde kavşakta kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen tır ile kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin ters dönüp şarampole devrildiği kazada iki kişi ağır yaralandı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de fotokapana yakalanan define avcılar kaçak kazı yaptıkları esnada jandarma ekiplerine suçüstü yakalandı.

9 ay önce DENİZLİ

Tohumdan tarımsal sulamaya, zeytinyağı üretim tesisinden mera ıslah çalışmalarına, bugüne kadar çiftçi ve üreticilere yönelik onlarca destek projesi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Osman Zolan, yeni yılda da tarım ve hayvancılık desteklerinin süreceğini belirterek, “Üreticinin yüzü 2024’te de Büyükşehir ile gülecek” dedi.

9 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediyespor Kulübü, 2023 yılında altın çağına ulaştı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin destekleriyle, 2023 yılında 14 spor branşında toplam 188 madalya kazanan mavi-beyazlı kulübün sporcuları hem takım hem de bireysel dallarda adlarını zirveye yazdırdı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de otomobilin çarpması sonucu yaralanan genç yazılımcı, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu