9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce Çameli

Denizli’nin Çameli ilçesinde su kuyusuna düşen küçükbaş hayvan, itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu mahsur kaldığı yerden çıkarıldı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanlığı, yolcu beraberinde yurt dışına götürülecek kedi ve köpekler için istenen kuduz testlerinin kısa zamanda sonuçlanması ve doğrulamanın QR koduyla yapılabilmesi için yeni bir sistem geliştirdi. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren kullanıma açılan sistem ile kuduz antikor titre testi sonuç raporları için QR koduyla anlık ve hızlı bir şekilde doğrulama yapılabilecek.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Borsa İstanbul'da yılın son haftasında yaşanan sert düşüşler, yatırımcı sayısında da rekor seviyelere ulaştı. Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) verilerine göre, pay senedi yatırımcı sayısı 29 Aralık ile sona eren haftada bir önceki haftaya göre 833 bin 119 kişi azaldı. Böylece pay senedi yatırımcı sayısı 8 milyon 486 bin 149'dan 7 milyon 653 bin 30'a indi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

2024'e girerken cezalar, harçlar, köprü ve yol ücretleri gibi pek çok kaleme yeni yılda zam yapıldı. İşte yapılan o zamlar tablo tablo listede.

9 ay önce Buldan

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, hayatını kaybeden Atatürk Kitaplığı çevirmeni son dört yılda Buldan için de önemli araştırmaları ve Arapça çevirileri bulunan Talat Sevil’in cenaze merasimine katıldı. Kula’da son yolculuğuna uğurlanan Talat Sevil’e Allah’tan rahmet dileyen Başkan Şevik,  taziye mesajı yayınladı.

9 ay önce Buldan

Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen ve sanayi esnaflarının katıldığı toplantıda, 6 Ocak 2024 tarihinden itibaren Cumartesi günleri saat 15.00’den sonra işyerlerinin kapatılması kararı alındı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de çekme karavanın bağlı olduğu SUV araç seyir halindeki araç bariyerlere çarparak takla attı. Devrilen araç sürücüsü burnu bile kanamadan kazadan kurtuldu.

9 ay önce ASAYİŞ

İzmir’in Aliağa ilçesinde meydana gelen iş kazasında 1 işçi hayatını kaybetti.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu