9 ay önce ASAYİŞ
9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi geçen yıl 23 farklı branşta 91.970 kişiye ücretsiz spor kursu verdi. Yetenekli sporcularıyla da 2023’e damgasını vuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulusal ve uluslararası müsabakalarda Denizli ve Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’un annesi Kamuran Coşkun hayatını kaybetti.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Asgari ücretin açıklanmasının hemen ardından fiyat etiketlerini değiştiren zincir marketler, 1 Ocak itibariyle etiketleri yeniden güncelledi. Kısa sürede değiştirilen etiketler sosyal medyada tepkilere neden oldu. Tüketici Konfederasyonu üyesi Avukat Mücahit Saraçlı, "Ekonominin en önemli kaidesi de arz taleptir. Eğer talepte düşme olursa bu satıcılar, binlerce şubesi olan zincir marketler de kendilerini düzenlemek zorunda kalacaklar" dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce DENİB

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli'nin 2023 yılı ihracat performansını değerlendirdi. Rapora göre, ülke genelinde ihracat yüzde 0,6 artarken, Denizli'nin ihracatı yüzde 10,8 oranında azalış gösterdi. Bu azalış, Denizli'nin 9. sırada konumunu koruduğu bir yılın ardından yaşandı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Altındere Mahalle sakinleri ile yeni yılın ilk gününde bir araya geldi. Başkan Doğan, “Hemşehrilerimizi her zaman dinleyecek, ilçemizi ortak akıl ile geliştirip güzelleştireceğiz” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Makina Sanayici İş İnsanları Derneği (MAKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, Sanayicilerin 2024 yılında beklentilerini ve yaşadıkları zorlukları açıkladı. Başkan Sarı, “Sanayiciler içinde bulunduğumuz durum karşısında batma eşiğinde” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yeni Yılın İlk günün yağışlı hava ile başlayan Denizli'de Hafta içi hava durumunun nasıl olacağı ise merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Denizli için 5 günlük hava durumu tahminini açıkladı.

Reklam Bloğu