9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce SİYASET

CHP Pamukkale İlçe Teşkilatı, Suudi Arabistan’da yaşanan ve Galatasaray ile Fenerbahçe’nin Süper Kupa finalini oynamama kararı almasıyla noktalanan krize pankartla tepki gösterdi.

9 ay önce SAĞLIK

Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında yürütülen hizmet kalitesi ve çeşitliliği artmaya devam ediyor. Hastanede göreve başlayan Uz. Dr. Hamide Sevinç Genç ile birlikte kurulan Çocuk Metabolizma Hastalıkları Polikliniği, Denizli’deki tek Çocuk Metabolizma Polikliniği olarak hizmet vermeye başladı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

TÜİK'in bu sabah üretici enflasyonunu açıklamasının hemen ardından benzin, motorin ve otogaza ÖTV zammı geldi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

KGM, 1 Ocak’tan itibariyle devlete ait otoyol ve köprülerle Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamındaki otoyol ve köprülere zam yapıldığını duyurdu. Aydın – Denizli otoyolu da bu kapsamda yüzde 50 zamlandı.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, 18 yaş ve üzeri vatandaşlar için ücretsiz vereceği A1 seviye İngilizce kurs başvuruları devam ediyor.

9 ay önce SAĞLIK

Özel Denizli Tekden Hastanesi, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğini Uz. Dr. Gökhan Bahtiyar ile güçlendirdi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

2024 memur zammı belli oldu. TÜİK’in Aralık ayı enflasyon rakamını duyurmasının ardından kamuda çalışan öğretmen, polis, hemşire, doktor ve diğer meslek gruplarında enflasyon farkı ve yüzde 15 toplu sözleşme zammı ile yeni maaşlar ve zam oranları ortaya çıktı. Memur emeklisi de 2024 memur maaş zammı oranında artışı garantiledi. İşte 2024 zammına göre memur maaşı hesaplama tabloları…

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan yoğun sis, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü yollarda trafik durma noktasına geldi.

9 ay önce Çal

Denizli’de baba ve üç oğlu, boşanma davası açarak evi terk eden anneye akıl almaz bir tuzak kurdu. Yaralandığını söyleyip yardım isteyen oğlunun tarif ettiği bölgeye giden kadın ve erkek arkadaşının içerisinde olduğu ticari taksi, av tüfeğiyle kurşunlandı.

Reklam Bloğu