9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de asker eşi olan öğretmenlerinin öncülüğünde bir kampanya düzenleyen ilkokul öğrencileri, elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfına bağışladı. Asker çocuklarının da bulunduğu sınıfta örnek bir dayanışmaya imza atan öğrencilerin, kampanya için hazırladıkları video izleyenlerin içini ısıttı.

9 ay önce Denizlispor

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’un babaannesi Hatice Uz hayatını kaybetti.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Denizli’de yapım çalışmaları tamamlanan Cumaalanı Göledi su tutmaya hazır hale geldi.

9 ay önce DENİB

DENİB Akademi’nin yapılandırma neticesinde oluşturulan Akademi Girişimci faaliyetleri çerçevesinde "E-İhracat Stratejileri" eğitim programı düzenlendi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sigaraya yeni zam geldi. 2024'ün başlamasıyla sigara fiyatlarında yaşanan art arda artışlara bir yenisi daha eklendi. 4 Ocak 2024 itibariyle bir sigara grubuna daha zam geldi. Tiryakiler "2024'te en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?" sorusuna yanıt ararken, son gelen zamla birlikte artık 70 TL'ye satılan sigara da var.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

3 Ocak'ta akaryakıt fiyatlarına yansıyan ÖTV zammının ardından bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatına indirim bekleniyor. 4 Ocak 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyatlar...

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda aldığı uçak bileti ile yanlış perona giren yolcu ile güvenlikçi arasında çıkan sözlü tartışmada havalimanında gerilimi artırdı. Görevli memura “Sen benim kim olduğumu biliyor musun” ve “Senin sülaleni bitireceğim” sözleri ile tehditler savurup ortalığı bir birine katan yolcuyu diğer yolcuların araya girmesi sakinleştirildi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye’nin otomobili TOGG’un kullanıcı sayısı belli oldu. Şirketten yapılan açıklama göre 81 ilde 19 bin 583 TOGG satışı gerçekleştirildi. Denizli’de ise 177 TOGG bulunuyor.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’un 83 yaşındaki annesi Kamuran Coşkun, Bursa ili Mudanya ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu