9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF)’nde “Hayatı ve Bestelenmiş Eserleriyle Karacaoğlan” konferansı yapıldı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce SAĞLIK

Denizli’de hamileliğinin 22. haftasında yapılan rutin kontrolünde bebeğinin kalp problemleriyle karşılaşan bir anne, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Çocuk Kardiyoloji ekibi tarafından gerçekleştirilen özel müdahale sayesinde bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya merhaba dedi.

9 ay önce Bozkurt

Bozkurt Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde ilçede yaşayan kadınlara yönelik bir etkinlik başlattı. "Bozkurt Belediyesi Kültür Gezileri" adı altında düzenlenen etkinlik kapsamında gerçekleşen Konya gezisi, şimdiye kadar yüzlerce kadının katılımıyla gerçekleşti ve başvurular halen devam ediyor.

9 ay önce SAĞLIK

Denizli’de uzun yıllar yeni doğan yoğun bakım ünitesinde görev yapan hemşire, prematüre bebeklerin yoğun bakım serüvenini anlatan kitap yayınlandı.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi’nce başlatılan Merkezefendi Halk Süt ve Halk Ekmek projesi ile ilçede yaşayan vatandaşlar hem kaliteli süt ürünlerine hem de taze ekmeklere kolayca ulaşabiliyor.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi  ve Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, refah payı ile kamu çalışanlarının alım gücünün desteklemesi gerektiğini söyledi.

9 ay önce Çal

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Denizli İl Koordinatörü Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret etti. Özmen, “Başkanımız Akcan’ın ustalık dönemi daha verimli ve başarılı olacaktır. Benim temennim ve beklentim budur. AK Parti’nin Denizli Büyükşehir adayı da Pazar günü açıklanacak” dedi.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de seyir halindeki otomobilde yangın çıktı. Alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi.

9 ay önce SAĞLIK

Son dönemlerde artan domuz gribi vakalarıyla uyarılarda bulunan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Dündar Güngör, aynı hastada domuz gribi ile kuş gribi ve covid-19 görülebildiğine dikkat çekerek, "Semptomlar ortaya çıkmadan bile başka bir insana bulaştırabiliyor" dedi.

Reklam Bloğu