9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan ilçesinde, EYT işlemlerinde kolaylık sağlama vaadiyle para aldığını iddia edilen SGK uzmanı, suçlamaları kabul etmeyerek, “Görevimin başındayım” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 7-8 Ocak 1148’de Denizli’de yaşanan ve Anadolu’nun Türk vatanı olmasında büyük önemi bulunan Kazıkbeli Savaşı’nı unutmuyor. Büyük zaferin 876. Yılında tarihi kahramanlar için anma programı düzenlenecek.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yeni yılla birlikte akaryakıttan sigaraya kadar bir çok ürüne gelen zamlar durmuyor. Son olarak daha çok viski ve votka satışı yapan Pernod Richard grubu ürünlerine zam geldi.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan ilçesinde, EYT işlemlerinde kolaylık sağlama vaadiyle kandırdığı mağdurlardan 10 milyon lira toplandığı iddia edilen SGK uzmanı ortadan kayboldu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de aralık ayında da zam yapılan tüp fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yeni bir zam daha yapıldı. Son artış ile birlikte Denizli’de tüp fiyatları 600 liraya dayandı.

9 ay önce Acıpayam

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde müzisyenlik yapan, 2 çocuk babası Süleyman Hız 34 yaşında kalbine yenildi.

9 ay önce SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, adaylarının bir bölümünü 7 Ocak Pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde açıklayacaklarını, 15 Ocak'ta da Ankara'da hem seçim beyannamelerini hem de kalan adayları açıklayacaklarını bildirdi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Ocak hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava sağanak yağışlı geçecek. Öte yandan yurdunda bazı kesimlerine karla karışık yağmur uyarısı yapıldı. Özellikle yola çıkacak sürücülerin sis ve pusa karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bildirildi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yargıtay milyonları ilgilendiren miras kavgalarında emsal bir karara imza attı. Miras paylaşımında artık o evlada miras yok.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Bu gece yarısı her şey olup bitecek. Türkiye'den de izlenebilecek. Herkes 23.00'da gökyüzüne baksın

Reklam Bloğu