9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ege Denizi’nde Samos Adasına vurmuş, cansız beden bulundu. Uzun süre suda kalması nedeniyle kime ait olduğu tespit edilemeyen ceset, adli tıp morguna kaldırıldı. Cesedin kayıp işadamı Yasin Cinkaya olma ihtimali üzerinde duruluyor.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Emniyet Müdürlüğü bünyesine 13 adet yeni araç, hizmete sunuldu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

TÜBİTAK'ın açtığı "Yapay Zeka Ekosistem Çağrısı" ile akıllı üretim sistemleri, tarım, eğitim ve iklim değişikliğinin de aralarında bulunduğu projeler arasında Denizli’nin önde gelen firmalarından Poyraz Boya’nın projesi de yer aldı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında 100. Yılda Pamukkale Fotoğraf Sergisi açıldı. 64 eserin yer aldığı sergi, 11 Ocak Perşembe gününe kadar Turan Bahadır Sanat Galerisi’nde ziyarete açık olacak.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 20’ye yakın tekstil işletmesini dolandıran şebeke KOM operasyonu ile çökertildi. Üç kentte gözaltına alınan 12 kişiden 10’u tutuklandı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 2. Sanayi sitesinde esnaflık  yapan genç yakınlarına mesaj bıraktıktan sonra canına kıydı.

9 ay önce DENİZLİ

Sokak hayvanlarına 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı, 2023 yılında 28.665 can dostu misafir etti. Geçen yıl canbulans ile 4 bin 400 can dostun hayata tutunması sağlayan tesiste 1.018 sokak hayvanı da kalıcı sıcak bir yuvaya kavuştu.

9 ay önce SİYASET

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 7 Ocak 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan etkinlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının açıklanacağını bildirdi. İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi'nde planlanan bu duyuru, 28 ilin içinden seçilecek adayların tanıtılacağı bir organizasyonun parçası olacak.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak’ın Pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girmesi bekleniyor.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu