9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizlili işadamı Yasin Cinkaya'nın Didim'de denize açılmasından sonra düne kadar haber alınamamıştı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

MÜSİAD Denizli Şubesi, Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirdiği 'Denizli Tarihi Konferansları' serisinin üçüncü programını başarıyla tamamladı.

9 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in şehrin birçok yerinde bulunan ilan tahtalarındaki resimlerine kimliği belirsiz kişilerce sprey boyalar ile çeşitli karalamalar yapılarak saldırıda bulunuldu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan bir grup işçi, maaş ödemeleri geciktiği gerekçesiyle eylem yaptı.

9 ay önce SİYASET

2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim adayları da tek tek açıklanmaya başladı. Seçime girecek olan partilerin aday adaylıkları süreci bitmişti. Şimdi ise tüm yerel halkta ve parti üyelerinde seçim heyecanı var. Partilerin seçim için adayları da teker teker belli olmaya başladı.

9 ay önce ASAYİŞ

5 Ocak 2024 tarihinde Yunanistan yetkili makamlarınca ‘17 Aralık 2023 tarihinde Samos Adası kıyısında bir erkek cesedinin bulunduğu’ bilgisi İNTERPOL kayıtlarına düştü. Gelişme Türk yetkililerce anında Cinkaya'nın ailesiyle paylaşıldı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce ASAYİŞ

17 Aralık’ta Ege Denizi’nde Yunan Adalarından Samos Adasına vurmuş, ceset bulundu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren bölgemizde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına bekleniyor.

Reklam Bloğu