9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Denizli’de 10 Ocak Çarşamba günü karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

9 ay önce DENİZLİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen mevcut Belediye Başkanı Osman Zolan coşkuyla karşılandı.

9 ay önce SİYASET

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Türkiye’nin 2023 yılında 106 milyar dolarla tarihinin ikinci yüksek dış ticaret açığını verdiğini belirtti. Arpacı, “Tek adam rejimi, Türk lirasına değer kaybettirerek dış ticaret açığını azaltarak cari işlemlerde fazla verme hedefiyle yola çıktığı 2021 yılından sonra Türkiye’nin dış ticaret açığında adeta bir patlamaya yol açtı. Son iki yılda (2022 ve 2023) Türkiye toplam 215,6 milyar dolar dış ticaret açığı verdi” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli iş dünyasının dönüşümüne katkı koymayı hedefleyen Denizli Genç İş İnsanları Derneği DEGİAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, 2023 yılına dair değerlendirmelerde bulunurken 2024’e yönelik beklenti ve öngörülerini paylaştı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yeni yılda birlikte zam yağmuru devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir gruba ait rakılara yüzde 35 oranında zam geldiğini duyurdu. Öte yandan son sigara grubu da zamlandı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye’de tarihi eser kaçaklığının önlenmesi ve kültürel mirasın tespiti ile korunmasına yönelik atılacak en önemli kararın Sanat Tarihi Öğretmenliği atamalarının artırılması olacağını söyleyen Prof. Dr. Mustafa Beyazıt, “Kanayan bir yaramızı durdurmamız, tedavi etmemiz mümkün. Eserlerin kıymetini bilen ve yapılan çalışmaları hakkıyla değerlendiren toplum için adım atmalıyız” dedi.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için partisinden yeniden aday gösterilen Osman Zolan, sosyal medya hesabından ilk değerlendirmede, “O, bu, şu diye ayırt etmeden aziz milletimize inşallah bir kez daha hizmetkâr olacağız” ifadelerini kullandı.

9 ay önce Acıpayam

Denizli-Acıpayam Yolunda Kaza Denizli’nin Acıpayam İlçesinde seyir halindeki elma yüklü kamyon devrildi.

9 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kazıkbeli Savaşı’nın 876. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Türk Milleti olarak, tarih sayfalarımıza baktığımızda her bir sayfamızda bir gurur var. Haçlı ordularının Denizli topraklarında darmadağın edildiği Kazıkbeli Zaferi de, bir Denizlili olarak bizim için de ayrı bir gururdur” dedi.

9 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Fatih Çam Soğuk havaların kalp hastalıklarına davetiye çıkardığını söyledi.

Reklam Bloğu