9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir eğlence mekanının önünde iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. Pompalı tüfekle peş peşe ateş edilen kavga, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce Buldan

Denizli Basketbol Ligi’nde mücadele eden Buldan Basket takımı fair play ödülüne layık görüldü.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu’nun Türk vatanı olmasında büyük önemi bulunan ve 876 yıl önce Denizli’de yaşanan Kazıkbeli Savaşı’nın yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Ecdadın tarihi zaferiyle bugün Türk milletinin bu topraklarda hür ve bağımsız yaşadığını vurgulayan Başkan Zolan, “Bir ülkenin gücü, birlik ile beraberliğidir” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Emeklilik şartları herkes için farklı olarak uygulanıyor. 9 Eylül 1999 öncesinde sigorta girişi olan emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın (EYT) birçoğu geçtiğimiz sene emekli oldu. Şu anda ise Meclis gündeminde olan yeni bir EYT yasa teklifi, 2000 sonrasında işe başlayanlar için önemli değişiklikler öneriyor.

9 ay önce SAĞLIK

Denizli’de doğumdan sonra çeşitli hastalıklardan dolayı tedavi gören bebeklerin anne sütünden mahrum kalmamaları ve doğum yapan annelerin hastanede rahatça kalabilmeleri için Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanesinde bulunan Anne Otellerinden 2023 yılında 1292 anne yararlandı. 

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Büyükşehir Belediyesi destekleri ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ev sahipliğinde 11-13 Ocak 2024 tarihleri arasında Denizli'de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024 ile sağlık turizmi sektörünün tüm taraflarını bir araya getiriyor.

9 ay önce Sarayköy

Denizli Sarayköy Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde düzenlenen U13-U15 Grekoromen Güreş Turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvaya İstanbul, Sakarya, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli ve Rusya Güreş Federasyonu’na bağlı bir kulüpten olmak üzere farklı sıkletlerde toplam 190 sporcunun mindere çıktığı turnuva çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (DESOB) tarafından düzenlenen hibe, destek ve teşvik programında danışmanlık süreci başladı. Danışmanlık faaliyetleri kapsamında kursiyerler proje yazma konusunda uzman desteği alacak.

Reklam Bloğu