9 ay önce Tavas

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Hırka Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, hızlı müdahale ile Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de maaş ödemelerinin geciktiği iddiasıyla eylem yapan işçilerin alacakları, taahhüt edilen süreden 1 gün daha erken sürede ödendi. Yaşananların firmayla ilgisinin olmadığını açıklayan taşeron şirket yetkilileri, yönetimden özür dileyerek kendileriyle ilgili olan sorunu çözümü kavuşturdu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Tarım Orman ve İnsan Ulusal Fotoğraf’ yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar, Denizlili sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

9 ay önce SİYASET

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, “Özgür basın ve ifade özgürlüğü, çoğulcu, çağdaş ve katılımcı demokrasinin ana unsurlarındandır. Bu özgürlüklerin olmadığı bir toplum bağımsız olamaz ve gelişemez. Bu nedenle bunlar sadece gazetecilerin değil tüm toplumun sorunudur” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Memurlardan bu yıl 7,70-31,41 lira, sözleşmeli personelden 9,37-37,55 lira öğle yemeği bedeli tahsil edilecek.

9 ay önce Buldan

Buldan’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yeni Mahallede temeli atılan konutların inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, TOKİ tarafından 126 adet sosyal konutun kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu, konutların Haziran’da geçici kabulü yapılarak hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

9 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi’ndeki büyükler ‘Nostaljiye Yolculuk’ isimli etkinlikte bir araya geldi.

9 ay önce SİYASET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı ağırladı.

9 ay önce SİYASET

AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı, düzenlediği “81 İl 7 Bölge İstişare Toplantısı”nda 81 ilin İnsan Hakları Başkanlarını bir araya getirdi. Toplantı, insan hakları ile ekonomi arasındaki bağlantıdan Türkiye'nin mevcut ekonomi politikalarına kadar geniş bir yelpazede konuları ele aldı.

Reklam Bloğu