9 ay önce DENİB

Ev tekstili sektöründe dünyanın en önemli fuarları arasında kabul edilen Heimtextil Fuarı’nda Denizli’den 80 stant ile katılırken, DENİB Turkish Towels markasıyla 8. kez katılım sağladı. Denizli'nin ev tekstili sektöründe önemli bir güce sahip olduğu vurgusunda bulunan DENİB Başkanı Memişoğlu, "İlimiz sadece Türkiye’de değil, dünyada da çok önemli bir oyuncu konumunda” dedi.

9 ay önce Buldan

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik yayınladığı mesajında  '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.  

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

2023 yılında Denizli’den 112 Acil Çağrı Merkezine düşen çağrıların sayısı açıklandı. Yıl genelinde toplamda 1 milyon 25 bin 666 çağrının yüzde 47’si ilgili kurumlara aktarıldı. Bilinçlendirme çalışmaları çerçevesinde Denizli’de gereksiz çağrı sayısı Türkiye ortalamasına göre iyi durumda olduğu belirtildi.

9 ay önce DENİZLİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan basının milli birlik ve beraberliğin sağlanması adına da çok önemli bir vazifeye sahip olduğunu belirtti.

9 ay önce SAĞLIK

Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Özel Denizli Egekent Hastanesi ile üyelerinin indirimli sağlık hizmeti almaları için protokol imzaladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında imzalanan protokolle DGC üyeleri muayene, tetkik ve operasyonla ilgili çeşitli indirimlerden yararlanacak.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren yeni düzenleme 1 Ocak 2024 itibarıyla yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeyle araç plakalarında 'karekod' dönemi başladı. Sahte ve APP plakaları engellemeyi amaçlayan uygulama yılbaşından itibaren tescil edilen plakalar için zorunlu olacak.

9 ay önce DENİZLİ

Anadolu’nun Türk vatanı olmasında büyük önemi bulunan Kazıkbeli Savaşı’nın 876 yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen konferansta, 1176 Derneği tarafından Başkan Osman Zolan’a Denizli tarihine sağladığı katkı için “Yılın Altın Ok Ödülü” verildi.

9 ay önce SİYASET

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, “Doğruyu söyleyen, korkmayan tüm gazeteciler, bizler için ayna olmuş ve topluma ışık tutmuşlardır” dedi.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir eğlence mekanının önünde iki grup arasında çıka silahlı kavgada kaçan 3 kişi gözaltına alındı.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, PAÜ ve Kızılay işbirliğinde üniversite öğrencilerine çorba ikramında bulunuldu. Final haftası boyunca devam edecek çorba dağıtımına katılan Başkan Osman Zolan, “Her şey yarınlarımızın sahibi gençlerimiz için” dedi.

Reklam Bloğu