9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce Acıpayam

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Acıpayam Meslek Yüksekokulu (MYO), Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencileri, 34 ülke ve 140 farklı şehirde sergilenen “Body Worlds: Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi”ni gezdi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Denizli’de bugün sabah saatlerinde Denizli Kayak Merkezi’nden başlayan kar, yarın 4 ilçede etkili olması bekleniyor.

9 ay önce Babadağ

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Zor şartlar altında kamuoyunu bilgilendirmek için çalışan gazeteciler, mesai mefhumu gözetmeden kutsal bir görevi yerine getiriyor” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aydın’ın Didim ilçesinden denize açılan ve 14 Aralık’tan beri kendisinden haber alınamayan iş adamından acı haber geldi. Aileden alınan DNA örneklerinin, Yunanistan’ın Samos Adasına vuran erkek cesedi ile eşleştiği öğrenildi.

9 ay önce ASAYİŞ

Antalya merkezli Ankara, İstanbul, Kocaeli, Kayseri, Denizli, Diyarbakır, Isparta, Çorum ve Afyonkarahisar illerinde çıkar amaçlı suç örgütü üyesi 32 şüpheli, 'vurgun' operasyonuyla yakalandı. Çetenin, yüksek meblağlı çek karşılığında aldıkları malları, ödeme günü gelmeden başka şirketlere aktardıkları ve bu şekilde 11 farklı müştekinin şirketini 50 milyon 440 bin lira dolandırdığı tespit edildi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Eğitim İş üyeleri Irlıganlı’da bulunan sağlık meslek lisesi önünde eylem yaptı. Öğrencilerinin yüzde 97’sinin Denizli’den gittiği okulun bir hastane yakınında bulunması gerektiği kaydedildi.

9 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili mesaj yayımladı. Gazetecilik mesleğinin önemine değinen Başkan Örki, “Bu zorlu görevi hakkıyla yerine getiren tüm gazetecilerimizin bu özel gününü kutluyorum” dedi.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Reklam Bloğu