9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne (DGC) ziyaretler gerçekleşirken anaokulu öğrencilerinden, basın çalışanlarına çiçekli sürpriz gerçekleştirildi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yeni dönemde özel okul fiyatları velilerin cebini yakacak. Özel okullarda yeni dönemde yüzde 60 zam beklenirken bunun iki katı fiyat uygulayan okullar da var.

9 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Başkan Örki, “Halkın doğru habere ulaşması için verilen emeğin kutsal olduğunu düşünüyorum” dedi.

9 ay önce Babadağ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret eden CHP’li belediye başkanları, basın çalışanlarının özel gününü kutladı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Gülay Kaynak Sarıkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde müzik atölyesinde resimler çizip boyadılar.

9 ay önce DENİZLİ

Kadın girişimcileri desteklemeyi sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nin 3’ncüsünü düzenleyecek. 250 standın açılacağı festivalin kura çekimine katılan Başkan Osman Zolan, “Kadınlarımız üretirse toplum olarak daha da güçleniriz, daha da ileri gideriz” dedi.

9 ay önce SİYASET

Denizli'de 4 partinin İl Başkanları bir araya geldi. Yerel seçimler gündemi ile tertip edilen toplantıda " Hedef 2024 Denizli" mesajı çıktı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de takibe alınan şahsın ev ve işyerine yapılan operasyonda Roma ve Bizans dönemine ait çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.

Reklam Bloğu