9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın çalışanlarının bu özel gününü kutladı. Gazetecilerin her türlü zor şartlar altında vatandaşların haber alma özgürlüğü için gayret ettiğini ifade eden Başkan Zolan, “Gazetecilik çok kutsal bir meslek” dedi.

9 ay önce Denizlispor

Lig’in ikinci yarısına galibiyetle başlayarak alt sıralardan kurtulmak istediklerini ifade eden Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, tüm taraftarları Amed Sportif Faaliyetler maçında takıma destek vermeye çağırdı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, üç aylar ve Regaip Kandili mesajında; “Bu gün İslam alemi en müşkül dönemlerinden birini yaşamaktadır. Zalimler mukaddes canları ve beldeleri kana boğarken, cesaretini Müslümanların dağınıklığından, Kur’an-ı Kerim’in ittihadından uzak kalmalarından almaktadır” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Her yıl Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanan 10 Ocak ile ilgili olarak mesaj yayımladı. Ceşen, “Gazeteciler toplumun bilgilendirilmesi için çok kutsal bir görevi yerine getiriyorlar” dedi.

9 ay önce CHP

TBMM Başkanvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bir açıklama yayınladı.

9 ay önce Buldan

Buldan Belediyesi tarafından Sarayköy Bulvarı Duran Çeşmesi mevkiinde yapımı tamamlanarak hizmete giren Alparslan Türkeş Parkı ilçe halkının uğrak yeri oldu.

9 ay önce SİYASET

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci, yaklaşan "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" öncesinde bir açıklama yaparak gazetecilerin önemine vurgu yaptı. Semerci, gazetecilerin toplumu bilgilendirme ve aydınlatma görevine değinerek, basının özgürlüğü ve tarafsızlığının korunması gerektiğini belirtti.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak basın emekçilerinin Gazeteciler Günü’nü kutladı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve Denizli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Denizli Tarihi Konferanslarının üçüncüsü olan “İlk Fetihlerinden Osmanlı Dönemi’ne Denizli” konferansı gerçekleştirildi.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir eğlence mekanının önünde iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya karıştığı belirlenen 3 kişi gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılan 3 kişiden bir olan pompalı saldırgan, tekrardan gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Reklam Bloğu