9 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan ilçesinde bahçe evinin avlusunda bulunan tuvalet deliğine düşen kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

9 ay önce SPOR

Denizli Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Yüzme Yıldızlar İl Birinciliği yarışmaları, Büyükşehir Belediye Kayıhan Yüzme Havuzunda yapılan yarışlarla sona erdi.

9 ay önce SPOR

Okul Sporları Futbol Genç Erkekler İl Birinciliği müsabakaları, Akkonak Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmalarla tamamlandı. 13 takımdan 250 sporcunun mücadele ettiği şampiyonda Özel Ekobilim Koleji şampiyon olarak Muğla’da düzenlenecek olan bölge müsabakalarında Denizli’yi temsil etme hakkını kazandı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere Ekmek fiyatlarına zam gelecek.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Emniyet Müdürlüğü, ilçeler arasındaki yollarda yoğun sis ve zeminin ıslak olması nedeniyle araç sürücülerine uyarılarda bulundu.

9 ay önce SİYASET

Daha önce 4 ilçede başkan adayını açıklayan CHP, Denizli'de 8 ilçede daha başkan adayını açıkladı. İsmi Büyükşehir ile anılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yine Merkezefendi'den aday gösterildi. En dikkat çeken isim ise Kale adayı Erkan Hayla oldu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'de işsizlik oranı, Kasım 2023’te bir önceki aya göre 0,4 puan artarak yüzde 9 oldu. İşsizlik oranı erkeklerde yüzde 7,5 iken kadınlarda yüzde 11,8 olarak tahmin edildi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Yunusemre Mahallesi'nde çatı bir binada meydana gelen yangın, kısa sürede büyüyerek endişe yaratmıştı. Ancak yangına Denizli Büyükşehir İtfaiyesi'ne bağlı Kınıklı ve Kayalık şubelerinden gelen ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesiyle daha fazla yayılması engellendi.

9 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) ile Türk-Alman Sanayi ve Ticaret Odası (TD-IHK) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

9 ay önce SİYASET

MHP’nin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki 2 büyükşehir, 12 il ve 41 büyükşehir ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Denizli’den Çal’ın mevcut Belediye Başkanı Fethi Akcan yeniden aday gösterilirken, Honaz’da ise Ali Semerci aday gösterildi. Açıklanan belediyeler arasında Buldan yer almadı.

Reklam Bloğu