9 ay önce Bozkurt

Bozkurt Belediyesi, sağlık hizmetlerinde avantaj sağlamak amacıyla Özel Denizli Cerrahi Hastanesi ile indirim protokolü imzaladı. Yapılan anlaşma ile belediye çalışanları ve birinci derece yakınları olan eş, çocuk, anne, baba ve kardeşleri, hastane muayene ve tetkiklerinde özel indirimlerden faydalanabilecekler.

9 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, halkın Regaip Kandili’ni kutladı. Başkan Erdoğan, “Kutsal üç aylara girmiş olmanın sevinciyle karşıladığımız Regaip Kandilimizin manevi atmosferinde, kalplerimizde sevgi, hoşgörü ve huzur filizlensin. Bu mübarek gecenizi, en içten dileklerimle kutluyorum; hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

9 ay önce SPOR

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Regaip Kandili ile ilgili yayımladığı mesajda, “Çok şükür mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’ne kavuştuk” dedi.

9 ay önce Buldan

Mübarek Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını vurguladı.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin tüm İslam coğrafyası ve Türkiye'ye barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Zolan, "Tüm İslam aleminin, ülkemizin ve hemşehrilerimin Regaip Kandili'ni kutluyorum” dedi.

9 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mübarek 3 ayların müjdecisi olan Regaip Kandili ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Regaip Kandili, aynı zamanda Ramazan ayının da ilk habercisidir” dedi.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de seyir halindeki araç alevlere teslim oldu. Adeta alev topuna dönen araçtan sürücüsü yara almadan kurtuldu.

9 ay önce SİYASET

Cumhur İttifakı'nın Honaz belediye başkan adayı olarak Ali Semerci'nin açıklanmasının ardından CHP'de mevcut belediye başkanı Yüksel Kepenek ile devam kararı alındı. Honaz'da merakla beklenen isimlerden eski belediye başkanı Turgut Devecioğlu ise kesin aday olduğunu açıkladı.

9 ay önce SİYASET

Denizli’de daha önce Millet İttifakı çatısı altında siyasi mücadele veren partilerden dördünün il başkanları sürpriz bir seçim toplantısı gerçekleştirdi.

Reklam Bloğu