9 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediyesi, mahallelerde ihtiyaçlara göre hizmetler üretmeye devam ediyor. Asmalıevler Mahallesi’nde ihtiyaç olan aile sağlığı merkezi, 4-6 yaş kreş ve cami iki ayrı bina ve tek projede yükseliyor. Tesisin temel atma töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Hayalini kurduğumuz bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Tekden Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Denizli’de görev yapan yerel ve ulusal medya kuruluşu temsilcilerini unutmadı. 8'inci kez gerçekleşen geleneksel buluşmada, kura ile belirlenen 6 gazeteciye check up paketi hediye edildi.

9 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Türkiye’de organize sanayi bölgesi bünyesinde kurulmuş olan ilk ve tek antrepo olma özelliği taşıyan Dohaş Denizli Organize Sanayi Bölgesi Gümrük Antrepo, hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de izinsiz kazı yaparken Jandarma tarafından suçüstü yakalanan şahısların define aradığı anlaşıldı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de arızalanan aracını tamir ettiği esnada yere yığılan adama yoldan geçen bir başka araç çarptı. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve DTB işbirliği ile 2017 yılında başlatılan “Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme Projesi" kapsamında üreticiye dağıtılan ceviz fidanı 536.000 ile rekor bir sayıya ulaştı. Birkaç yıl sonra Türkiye’de en çok ceviz üretimi yapan şehrin Denizli olacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Denizli’miz cevizde de 1 numara olacak” dedi.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinde eğitim gören kadınlar Zumba All-Star Yarışması’nda mücadele edecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçedeki dans ve sporseverleri Zumba All-Star etkinliğinde buluşturacağız” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milli Savunma Bakanlığı, yeni bedelli askerlik ücretinin 182 bin 609 lira 4 kuruş olduğunu açıkladı.

9 ay önce SAĞLIK

Denizli’de ‘Verem Hastalığı ve Korunma Yolları’ konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenlenerek dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Reklam Bloğu