9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tosunoğlu Tekstil'in bazı tasarımlarının ve kumaşlarının prestijli Heimtextil etkinliği için trend ürünler olarak seçildiği müjdesi paylaşıldı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) işbirliğinde düzenlenen Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024, geniş bir katılımla başladı. Yurt içi ve yurt dışından konunun uzmanlarını bir araya getiren forum, 13 Ocak’ta sona erecek.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye’nin enerji alanında önde gelen şirketlerinden Aydem Enerji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, eşi Hatice Saldanlı ile birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği 100. Yılda Pamukkale Fotoğraf Sergisini gezdi. Saldanlı çifti, 1982 yılında Pamukkale travertenlerinde birlikte çektirdikleri fotoğrafın sergide yer aldığını görünce duygusal anlar yaşadı. Ceyhan ve Hatice Saldanlı, 42 yıl sonra aynı pozu verdi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının arından Denizli Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu.

9 ay önce ASAYİŞ

Antalya merkezli Ankara, İstanbul, Kocaeli, Kayseri, Denizli, Diyarbakır, Isparta, Çorum ve Afyonkarahisar illerinde çıkar amaçlı suç örgütü üyesi 29 şüpheli, "vurgun" operasyonuyla yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin, yüksek meblağlı çek karşılığında aldıkları malları, ödeme günü gelmeden başka şirketlere aktardıkları ve bu şekilde 11 farklı müştekinin şirketini 50 milyon 440 bin lira dolandırdıkları tespit edildi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

2023 yılında dış ticaret faaliyetleriyle Türkiye'ye 42,6 milyar dolar ihracat başarısı kazandıran firmalar, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) tarafından ödüllendirildi. 21 kategoride 57 firmaya toplamda 61 ödül dağıtılan törende, “Seramik ve Toprak Ürünleri” kategorisinde 3.’lük başarısının sahibi QUA Granite oldu.

9 ay önce Sarayköy

Attouda ve Denizli Traverten Jeoparkı konferansında Sarayköy’ün jeosit alanlarına dikkat çekilerek Attouda (Attuda) Antik Kenti konuşuldu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Attouda Antik Kenti’nde yapılacak kazı çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı müjdesini verdi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de arızalanan aracını tamir ettiği esnada yere yığılan sürücü, yoldan geçen kamyonetin ezmesi sonucu hayatını kaybetti. Talihsiz adamın, damadının gözü önünde öldüğü kaza anına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

9 ay önce DENİB

Denizli genelinde 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 12 oranında artışla 8,3 milyon dolar değerinde fındık ve mamulleri ihracatı gerçekleşti.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu