9 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yarıyıl tatili ve yıl sonu tatili öncesi başlatılan yeni dönemle ilgili bilgi verdi. Okullarda artık yarıyıl ve yıl sonu tatilinden önceki haftalar etkinlikler düzenlenecek. Kelime oyunları, bilgi, yetenek ve münazara yarışmaları yapılacak. Yeni kararlarla ilgili detayları Bakan Tekin duyurdu. İşte MEB’in aldığı son dakika kararın detayları…

9 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO), üyelerini Almanya’daki Uluslararası Ev Tekstili Fuarı Heimtextil 2024’e götürdü. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, bu sene fuarın önceki yıllara göre daha iyi geçmesini beklediklerini söyledi; “Sektörümüz, 2024’ün de iyi bir yıl olmasını, güzel geçmesini umuyor. Üyelerimize ve stantlarıyla fuarda sektörümüzün ve Denizli’mizin vitrini olan firmalarımıza, başarılar diliyorum.” dedi.

9 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediyesi Sosyal Market, Pamukkale halkına 8 yıldır hizmet vermeye devam ediyor. Pamukkale’de ihtiyaç sahibi ailelere derman olan Pamukkale Belediyesi Sosyal Market, 2023 yılında yaklaşık 15 bin vatandaşın yüzünü güldürdü.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gençler arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi bacağından yaralandı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de bir apartmanın çatı katında gece saatlerinde meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yunanistan'ın Samos adasında denize düşerek hayatını kaybeden Denizlili işadamı Yasin Cinkaya'nın cesedi, Türk Dış İşleri'nin devreye girmesiyle Türkiye'ye getirilecek. Cinkaya'nın ailesi, cenazenin hafta sonu Denizli'de olmasını bekliyor.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

CHP kulislerinde dolaşan bilgilere göre, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Prof. Dr. Hasan Kazdağlı'ya teklif götürüldüğü konuşulmaya başlandı. 2024 yerel seçimleri sürecinde görev alması hedeflenen Kazdağlı, partinin yönetiminden bu önemli göreve getirilmek üzere adaylık teklifi aldığı belirtiliyor.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde yaklaşık 10 metre yükseklikten inşaat halindeki viyadüğün ayak temeline uçan otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, kaza ile ilgili bölgede alınmayan önlem ve ihmaller iddiasıyla 2 kişi tutuklandı.

9 ay önce Buldan

Buldan Belediye Habip Çamlıyer Konservatuvarı ve Kültür Evi’nde düzenlenen kurslarda onlarca ilkokul, ortaokul lise öğrencileri ile sanata merakı olan ve yeteneğini geliştirmek isteyen yetişkin ücretsiz eğitim alıyor. Başkan Şevik, kültür ve sanat alanında yapılan her çalışmayı büyük bir hassasiyetle gerçekleştirdiklerini belirtti.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve PAÜ işbirliğiyle düzenlenen, yurtiçi ve yurtdışından ünlü bilim insanlarının termal turizmi konuşacağı Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu başladı. Denizli’nin 2 bin yıl öncesine dayanan bir sağlık merkezi olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, forum ile kentin termal sağlık alanındaki imkanlarını tüm dünyaya anlatacaklarını söyledi.

Reklam Bloğu