9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler dron ile trafik denetimlerini sürdürüyor. Ekipler kural ihlali yapan sürücüler hakkında gerekli işlemleri uygularken, sürücülere de uyarılarda bulunuyor.

9 ay önce Sarayköy

Sarayköy’ün görünümüne yeni bir prestij katan dev spor kompleksi ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a proje için teşekkür yağmuruna tutan vatandaşlar, kompleksin Sarayköy’e çok yakıştığını söyledi.

9 ay önce Denizlispor

Denizlispor’a FIFA tarafından transfer yasağı getirildiği haberlerine açıklama yapan yeşil siyahlı kulüp, kalıcı transfer yasaklarının bulunmadığını, borçların ödendiği takdirde transfer yasağının kalkacağı duyuruldu.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi’nin organize ettiği ve bugün yapılması planlanan Zumba All-Star yarışları şehit haberlerinden sonra ileri bir tarihe ertelendi. Yarışlara 600 kadın katılacaktı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde devam eden operasyonlarda yaralanan bir askerin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğünü ve şehit olan asker sayısının 9’a yükseldiğini açıkladı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kuzey Irak’taki üs bölgesine terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda 9 askerimizin şehit edilmesi sonrası saldırıya ilişkin ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

9 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Heimtextil 2024 Ev Tekstili Fuarı'ndaki temaslarını tamamlayarak, yurda döndü.

9 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, dün gece gelen şehit haberleriyle derin bir üzüntüye boğulduklarını belirterek şehitlerimize rahmet; yaralı askerlerimize ise acil şifalar diledi.

9 ay önce Denizlispor

Ligde sıkıntılı günler geçiren Denizlispor’a bir şok da FIFA’dan geldi. Borçları nedeniyle transfer yasağı bulunan yeşil siyahlılara bir kez daha transfer yasağı getirildi.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de kontrolsüz kavşakta yavaşlamadan karşıya geçmeye çalışan hafif ticari araç, seyir halindeki otomobille çarpıştı.

Reklam Bloğu