9 ay önce Bozkurt

Denizli’de sobadan kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmesi yaşayan 80 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.

9 ay önce Serinhisar

Denizli 1. Amatör Play_Of Liginin ilk maçında Yeni Güneyspor ile karşılaşan Serinhisar 1906 Belediyespor 5 – 1 galip gelerek ilk haftayı kayıpsız kapattı ve zirvenin sahibi oldu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Randevu bulamanın neredeyse imkansız olan hastanelerin acil servisleri de yoğunluk dolayısıyla tıklım tıklım dolu halde... Yoğunluğun sebebi ise artış gösteren Influenza...

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, kırsal kalkınma destekleri kapsamında 2024 yılında başvuruları açılan tarıma dayalı yatırımların destek programının, çeşitli sektörlerdeki projeleri kapsayacak şekilde genişletildiğini ve yatırımcılara yüzde 50 hibe desteği sağlanacağını duyurdu.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de iki grubun sokak ortasındaki kavgasında 2 kişi yaralandı. Bir kişinin tartıştığı gence ekmek bıçağı ile saldırması güvenlik kameralarına yansıdı.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engelli birey ve aileleri ile buluştu. Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne dek pek çok projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Zolan, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. En kıymetlimizsiniz. Türkiye’ye örnek projemiz Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezimizin inşasında sona yaklaştık” dedi.

9 ay önce Buldan

Denizli’de 1150 rakımlı Süleymanlı Yayla Gölü, gece saatlerinde düşen sıcaklık sonrası kısmen buz tuttu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Bankalararası anlık transfer sistemi olan FAST'te sorun meydana geldi. Para transferleri gerçekleşemezken, vatandaşlar sosyal medya platformlarında konuyla ilgili tepkilerini gösterdi.

9 ay önce Merkezefendi

Galatasaray’ı deplasmanda farklı yenen Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nde koç Zafer Aktaş maç sonunda görüşlerini paylaştı.

9 ay önce SAĞLIK

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi kurumsal iletişim ekibi, Bozkurt ilçe kaymakamı, belediye başkanı, ve esnaf odası başkanını ziyaret etti. Ziyaretlerde, ilçe halkının sağlık bilincinin arttırılması adına yapılabilecek sosyal sorumluluk projeleri konuşuldu.

Reklam Bloğu