9 ay önce Buldan

Denizli’de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Buldan ve Çameli ilçelerinde sel baskınları yaşandı. Parke taşlarının yerinden söküldüğü yağışlarda, Çameli – Fethiye karayolunda heyelan meydana geldi.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de üç katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, alt katlara da sıçradı. Binanın iki katının kullanılamaz hale geldiği yangında, 95 yaşındaki yaşlı adam ve yeğeni son anda binadan çıkmayı başardı.

9 ay önce Bozkurt

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde kontrolden çıkarak şarampole devrilen otomobilin 15 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti, yanında bulunan arkadaşı ise yaralandı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Erdoğan emekliye yapılacak zammı açıkladı. Erdoğan, emekliye %5 zam yapıldığını duyurdu.

9 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan ilçesinde Pazar günü yapılan genel kurulda göreve seçilen Demokrat Parti (DP) ilçe yönetimi, 24 saat sonra görevden alındı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Bertan ile Denizli Attouda Antik Kenti ve Hisar Köyü hakkında verdiği röportajda Sarayköy’de bulunan Attouda Antik Kenti ve Hisar Köyü’nün doğal ve kültürel çeşitliliğine dikkat çekerken, yöresel değerleri ve faaliyetleri açısından ‘En İyi Turizm Köyü’ olma potansiyeli açısından oldukça avantajlı olduğunun altını çizdi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İletişim Fakültesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “AD Project: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” etkinliği başladı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tüm dünyada en çok tercih edilen dijital platformlardan biri olan Netflix yeni bir zam haberi ile gündem oldu. Bu zamdan sonra insanlar aboneliklerini kapatacak. En ucuz paketin fiyatı bile adeta arşa çıktı. İşte yeni zamlı Netflix paket fiyatları…

Reklam Bloğu