9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sağlık sistemlerinde gerçekleştirilen değişiklik, ülke genelinde 81 ilde de hayata geçirilecek. Emeklilere yönelik sunulan ücretsiz hizmetlerden SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı emeklileri faydalanabilecek. Peki, hangi hizmetleri kapsıyor? İşte detaylar…

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Acıpayam İlçesi Suçatı Mahallesi'nde meydana gelen şiddetli yağış ve sel nedeniyle dün yaşanan olayda, cami yanındaki geriz bağlantı köprüsünün ayaklarında çökmeler ve kırılmalar oluştu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Darphane 2023 yılının 10 ayı boyunca tek bir adet madeni 1 kuruş ve madeni 5 kuruş basmadı. Esnafta etiketler artık 1 lira üzerinden değişirken ortaya dikkat çeken veriler çıktı. 22 lira değeri olan 1 kilogramlık bakır 1 kuruşun kilo satış fiyatı 230 liraya dayandı! Cumhuriyetin 100. Yılı için basılan madeni 5 TL ise 21 milyon adedi geçti. En çok ise madeni 1 Türk Lirası tedavüle girdi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası Sürdürülebilirlik Komisyonu ve AB Bilgi Merkezi ev sahipliği, AB Türkiye Delegasyonu desteği, İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD Türkiye) iş birliği ve Nasıl Bir Ekonomi gazetesinin medya partnerliği ile "Sanayide Yeşil Dönüşüm Buluşması" 16 Ocak yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce Pamukkale

Spor konusunda önemli yatırımlar yapan Pamukkale Belediyesi, ilçeye kazandırdığı 32 spor tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale’yi bir spor kenti yapmak için çıktığımız yolda önemli noktalara vardık. İlçemizin dört bir yanını spor tesisleri ile donattık” dedi.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi’nin ücretsiz vereceği saç yapımı ve protez tırnak kursu kayıtları başlıyor.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Zeytinyağında fiyatlar aldı başını gidiyor, bir türlü durmuyor! 6 ayda rekor zam! Raflara konulmayan zeytinyağlarının fiyatı internette dudak uçuklatıyor! İşte zeytinyağlarının fiyatı...

9 ay önce Serinhisar

Cumhur İttifakı'nın Serinhisar belediye başkan adayı, Ak Parti'nin önceki ilçe başkanı Cemal Kobaş oldu. Kobaş, adaylığının kesinleştiğini sosyal medya üzerinden duyurarak Cumhur İttifakı'na hizmet etmek için hazır olduğunu belirtti.

Reklam Bloğu