9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Güncel akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından merak ediliyordu. Gelen son dakika bilgisine göre akaryakıt litre fiyatları bu gece yarısı değişecek. Benzin, mazot derken zammın otogaz grubunda olacağı öğrenildi. LPG fiyatları 37 kuruş artacak ve 20 liranın üzerine yükselecek. İşte 17 Ocak 2024 Çarşamba güncel benzin, motorin (mazot) ve otogaz fiyatı…

9 ay önce Kale

Denizli’nin tarihi alanlarından biri olan Eren Dede Türbesi ve halk arasında "Erenler Kavağı" olarak bilinen çınar ağacında, Kale Belediyesi ve hayırseverler tarafından çevre düzenlenmesi yapıldı. 13 metre çapındaki 8 asırlık anıt ağaç olan çınarın tescillenmesi için çalışmalar başlatıldı.

9 ay önce SİYASET

AK Parti Denizli İl Başkanlığı haftalık Olağan il Yönetim Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. İl Başkanı Güngör yeniden aday gösterilen Osman Zolan için “Haydi bir daha Denizli" dedi.

9 ay önce SİYASET

Denizli’de Büyük Birlik Partisi eski Başkanı İlhami Çiçek, Merkezefendi Belediye Başkan adayı oldu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tartışmalara sebep olan Çınar kanseri İstanbul’dan sonra Denizli’de de tespit edildi.

9 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü; Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi ve Türk Tesisat Mühendisleri Derneği Denizli İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen "Küresel İklim Değişikliği ve Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması" konulu seminere ev sahipliği yaptı.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi’nin sanatla iç içe bir nesillerin yetişmesi için açtığı Akademik Resim Kursu kayıtları başladı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 4 farklı suçtan aranan ve hakkında 5 yıl 3 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs uygulamada yakalandı.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği spor kursları kayıtları başlıyor. 22 farklı branşta verilecek spor kurslarının kayıtları 22 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 08.30'dan itibaren www.denizli.bel.tr adresinden online yapılacak.

9 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan ilçesinde, EYT işlemlerinde kolaylık sağlama vaadiyle mağdurlardan para aldığı iddia edilen SGK uzmanı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam Bloğu