9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan, TES Genel Merkezinin yaptığı “Türkiye’de Dijital Bağımlılık Araştırma Raporu”nun sonuçlarını açıkladı.

9 ay önce Sarayköy

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 36 yıl önce mezun olduğu Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi’nde lise son sınıf öğrencilerine karne dağıttı. Anılarını tekrar yaşadığını belirten Başkan Özbaş, üniversiteye hazırlanan öğrencilerle sohbet ederek motivasyon verdi.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de eşini kıskanan arkadaşı tarafından bıçaklanan Afganistan uyruklu Amiri Asheghossein'in (24) ailesi cenaze masraflarını ödeyemedi. Afganistanlı gencin ortada kalan cenazesini, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından toprağa verdi.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yörük kültürünün önemli bir geleneği olan deve güreşlerini üçüncüsünü düzenliyor. 120 pehlivan deve 21 Ocak Pazar günü Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi'nde kıyasıya mücadele edecek.  Başkan Osman Zolan ücretsiz organizasyona tüm hemşehrilerini davet etti.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Çardak ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı helikopter kazasıyla ilgili açılan davada yargılanan iki Rus pilotun yurt dışı çıkış yasağı kaldırıldı. Birinci pilotun ilk kez ifade verdiği dava, kaza kırım ve bilirkişi raporlarının hazırlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

9 ay önce ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da bir şahıs sosyal medya üzerinden Fransa’dan sipariş ettiği ve içerisinde 75 gram esrar bulunan kargoyu alamadan jandarmaya yakalandı.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin yarıyılını tamamlayarak karnelerini alacak olan öğrenciler için ‘Karne Şenliği’ düzenleyecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Birbirinden güzel etkinliklerin olacağı karne şenliğimize tüm çocuklarımızı davet ediyorum” dedi.

9 ay önce SAĞLIK

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle çocukların bilgisayar başında daha çok zaman harcadığını belirten, Denizli Özel Egekent Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İbrahim Çıplak Z kuşağının bilgisayar, akıllı telefon ve diğer dijital cihazları kullanırken kuru, tahriş olmuş, göz ağrısı, bulanık görme, gözlerde kızarıklık, baş ağrısı gibi şikayetler yaşadığını açıkladı.

9 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Hrant Dink’in öldürülmesinin 17’nci yılında mesaj yayımladı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Valiliği, 2024 yılında toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahı yerleri ile afiş ve pankart asılacak yerlerin listesini yayımladı.

Reklam Bloğu