9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını karşıladığımız bugünlerde Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin önderliğindeki Heyet Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

9 ay önce EĞİTİM

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, geride kalan birinci eğitim öğretim dönemini değerlendirdi.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali üçüncü kez kez kapılarını açtı. Türk Sineması’nın usta ismi Perihan Savaş’ın konuk olduğu açılış programında konuşan Başkan Zolan, “Her zaman üreten ve çalışan kadınların yanındayız” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve Pamukkale Gençlik Merkezi iş birliği ile PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ilkokul öürencilerine kırtasiye, oyuncak ve spor malzemeleri bağışı topladı.

9 ay önce EĞİTİM

Denizli’de 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci yarıyılının sona ermesiyle 201 bin 570 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

9 ay önce SPOR

Ankara'da düzenlenen Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turları 3. Ayak Müsabakalarına 48 sporcu ile katılan Denizlili dartçılar, 21 madalya ile döndü.

9 ay önce EĞİTİM

Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Hüseyin Özdemir, 90 bin öğretmenin asgari ücretin altında çalıştığını söyledi.

9 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediyesi’nin her yaştan vatandaşa yönelik açtığı ücretsiz kış kurslarına kayıtlar devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her yaştan vatandaşlarımıza yönelik 14 branşta açtığımız kültürel ve sportif kış kurslarımıza kayıtlar devam ediyor” dedi.

9 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü personeli ve bölgede yer alan firmaların çalışanları Türk Kızılayı Denizli Şubesi’nin ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ sloganıyla yürüttüğü kan bağışı kampanyasına destek verdi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ege Bölgesi’nin 2’inci en yüksek dağı unvanıyla flora ve fauna zenginliğine sahip olan ve de nesli tehlike altındaki türlere ev sahipliği yapan Akdağ Tabiat Parkı, Türkiye’nin 49. milli parkı olarak ilan edildi.

Reklam Bloğu