9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce Çal

Denizli’nin Çal ilçesine bağlı Hançalar Mahallesi’ndeki  Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda karne almak için bekleyen öğrencilerin önüne aniden kuzgun kuşu düştü. Okul idaresi durumu Çal Belediyesi’ne bildirdi. En zeki kuş olarak kabul edilen kuzgun bir günlük tedavinin ardından bugün doğaya bırakıldı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

TÜBİTAK, Üniversitelerin “Alan Bazlı Yetkinlik Analizi 2023” yılı raporu yayınlandı. Pamukkale Üniversitesi Hukuk alanında Türkiye’de hacim ve kalite açısından en iyi üniversiteler arasında yer aldı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Çamlık Mesire alanında kışın hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı erken çiçek açan ağaçlar doğayı süsledi.

9 ay önce SAĞLIK

Antrenman esnasında aldığı darbe sonucu burnunda 3 ayrı kırık oluşan Denizlisporlu futbolcu Emirhan Kaşçıoğlu, Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’nde gerçekleşen ameliyatla eski sağlığına kavuştu.

9 ay önce DENİZLİ

Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivalinin onur konuğu olan Türk Sineması’nın usta ismi Perihan Savaş Denizlili kadınlarla buluştu. Muhteşem bir festivalin onur konuğu olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Savaş, “Bu kadar çok kadının bu kadar çok güzel ürünü yapması ve bir belediye başkanının bu güzelliklerin arkasında olması çok önemli. Çünkü kadınlarımız çok değerli” dedi.

9 ay önce Acıpayam

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Kumavşarı Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasına, Acıpayam ve Kumavşarı şubesi ekipleri müdahale etti.

9 ay önce Acıpayam

Denizli'nin Acıpayam ilçesi Karaismailler mahallesinde gerçekleşen olayda bir vatandaş hayatını kaybetti.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu