9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli genelinde denetimlerini artıran trafik ekipleri, kural ihlali yapan sürücüleri anında tespit ederek, emniyet kemeri kullanma ve kurallara uymaları noktasında uyardı.

9 ay önce SPOR

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şubesinin yeni yönetimi belirlendi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Motosikletli Kuryeler Derneği, trafikte motosikletli kuryelerin ölümüyle sonuçlanan kaza sayısının artması nedeniyle bir açıklama yaptı.

9 ay önce Çivril

Denizli’nin Çivril ilçesine meydana gelen kazada, takla atan araçta sıkışan dede ve torun hayatını kaybetti. Aynı ismi taşıyan dede ve torununun hayatını kaybettiği kazada, anne ile diğer kardeş ise yaralandı.

9 ay önce Sarayköy

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpan otomobil ikiye bölündü. Metal yığınına dönen araçta bulunan yaralı 3 kişi, yola fırladı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de alkollü sürücünün kullandığı otomobil üst geçitte beton bariyere çarparak yaklaşık 50 metre savruldu. Yan devrilen otomobilden kadın sürücüyü arkasındaki araçta bulunan eşi ve çevredeki vatandaşlar aracından çıkardı.

9 ay önce Acıpayam

Denizli'de krom madeni sahasında elektrik hattı çeken 51 yaşındaki işçi, elektrik direğinden düşerek hayatını kaybetti.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de yolun karşısına geçerken halk otobüsünü fark edemeyen bir kişi, otobüsün çarpması sonucu yaralandı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de durumunda şüphelenilerek durdurulan kamyon içerisinde 1 milyon 842 bin 500 adet içi tütün ile doldurulmuş makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu