9 ay önce Merkezefendi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Reeder Samsunspor karşısında kazanmayı başaran Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nde koç Zafer Aktaş maçın ardından konuştu.

9 ay önce SPOR

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce, Denizli ve ilçelerinde Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren 18 kurum takımının katıldığı 100. Yıl Futbol Turnuvası sona erdi.

9 ay önce SİYASET

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, AKP iktidarının mali disiplinden uzaklaştığını belirtti. Arpacı, “Merkezi Yönetim Bütçesi, 2023 yılını 1 trilyon 375 milyar liralık rekor bir açıkla tamamladı. AKP iktidarının bilerek Türkiye’yi yıllarca sürecek bir borç ve yüksek enflasyon sarmalına sokma pahasına 2023 yılında yapılan milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanabilmek için mali disiplinden ne kadar uzaklaştığı 2023 yılı bütçe gerçekleşmelerinden açıkça gözüküyor” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından, denetimler aralıksız devam ediyor. DESOB Genel Sekreteri Yunus Emre Gönç, kuaförler ve güzellik salonu işletmecilerine yönelik denetimler ve bilgilendirmelerin devam ettiğine dikkat çekerek sektör temsilcilerini uyardı. Gönç, kayıt dışılıkla mücadelelerinin de sürdüğünü ifade etti.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İçişleri Bakanlığı 1 Ocak 2024'ten itibaren ilk kez tescil edilen araçlar ile yeniden tescil plakası basılan araçların plakasında karekod bulundurma zorunluluğunun başladığını hatırlattı.

9 ay önce SPOR

Denizlili Milli Sporcu Buse Ertekin, 19-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleşen Bisiklet Türkiye Kupası 1. etap sezon açılış yarışlarında genç kadınlar ve kriteryum yarışlarında altın madalyanın sahibi oldu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce Buldan

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarından oluşan Didim Grubunu ağırladı.  Emine Sözen rehberliğinde Buldan’ı gezen Didimliler ile bir süre Almanca, Arapça sohbet eden Başkan Şevik,  ilçenin tarihi ve kültürel değerleriyle ilgili bilgi verdi.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de misafirliğe giden kadının elektrikli bisikleti çalındı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Reklam Bloğu